„ПРЕВЕНТКО И ПРЕВЕНТКА„ во Вашето СЕМЕЈСТВО, КОМПАНИЈА, УЧИЛИШТЕ...

Програма за превенција од криминал, земјотреси, пожари, недисциплина и многу други закани. „Превенцијата„ како продукт, во кој доколку инвестирате 1 денар, тогаш ќе заштедите 5 денари што ќе ги потрошите доколку не превенирате. МЦКР во рамките на својот проект „ГРАЃАНСКА ПРЕВЕНЦИЈА„ за прв пат во Република Македонија на едно место ги спојува оштествената одговорност, личната среќа, едукацијата и интересите на семејството, компанијата, општината, државата... Нашите експерти за превенција „ПРЕВЕНТКО и ПРЕВЕНТКА„ го чекаат Вашиот повик, веднаш да се интегрираат во вашата средина и да го започнат софистицираниот процес на интегрирана превенција од закани по Вас и вашата средина. Јавете ни се веднаш и ќе добиете бесплатна анализа на Вашиот систем од можните закани. Јавете ни се веднаш на мобил:   078-878-205 или на е-маил: prevencijamk@gmail.com

ПРЕВЕНТКА и ПРЕВЕНТКО
ПРЕВЕНТКА и ПРЕВЕНТКО

press to zoom
resources-WP-Detection-vs-Prevention
resources-WP-Detection-vs-Prevention

press to zoom
6a0115701c50aa970b016765e63e8e970b-800wi
6a0115701c50aa970b016765e63e8e970b-800wi

press to zoom
ПРЕВЕНТКА и ПРЕВЕНТКО
ПРЕВЕНТКА и ПРЕВЕНТКО

press to zoom

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

КОМЕРЦИЈАЛНА СОРАБОТКА