Тим на „превенција„

Составен од врвни професионалци;

М-р Нелко Нелковски - Претседател на МЦКР и Раководител на тимот, Врвни безбедносни експерти и поранешни високи полициски службеници; Славе Витанов, Митко Сандев, Ванчо Пандев, Ѓорѓија Ацковски и Митре Трајковски како и асистентите; Александра Ристанчевска, Нела Тодоровска, Орце Давчев, Елена Чанаковска - Стојанова

​ 

ТИМ НА СОНИШТАТА