ПРЕВЕНЦИЈА ОД НАСИЛСТВА НА ФУДБАЛСКИТЕ ТЕРЕНИ

Настап на М-р Нелко Нелковски, Претседател на МЦКР и Раководител на проектот „ГРАЃАНСКА ПРЕВЕНЦИЈА„ во централниот дневник на Макеоднската телевизија по повод непреземените превентивни мерки и прекинот на фудбалскиот натпревар помеѓу репрезентациите на Србија и Албанија во Белград

ПРЕВЕНЦИЈА ЗА ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ - МЦКР и МВР

„ПРЕВЕНЦИЈА ЗА ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ„ средба на МВР со граѓанските организации и промоција на проектот по повод Локалните и Претседателските избори 2014 година

ВИДЕА

  • Grey Twitter Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon

Twitter

Follow us

Facebook

Become a Fan

YouTube

Subscribe

© 2016  Македонски Центар за Култура и Развој - МЦКР * 078 - 878-205 * prevencijamk@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now